» 1 ek. étolaj » 4 szál zöldhagyma » 12 dkg gomba » 10 dkg sovány túró » 2 dl tejföl » 6 tojás » 2 ek. liszt » 1/4 tk. só » 1/8 tk. bors » egy kis erőspaprika-szósz
A felaprított zöldhagymát kezdjük el hevíteni az olajon és keverjük bele a felszeletelt gombát. Ha jól átsült vegyük le a tűzről.
A túrót botmixerrel keverjük össze, majd dolgozzuk hozzá a tejfölt, a tojást és a lisztet. Sóval, borssal és erős paprika-szósszal ízesítjük. Dolgozzuk bele a hagymás-gombás keveréket és kanalazzuk egy kikent tűzálló tálba. Előmelegített sütőben háromnegyed óráig sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom