A húst durvára daráljuk. A
szalonnát felkockázzuk. A
hagymát nagyobb kockára vágjuk. A répát felkarikázzuk. A fehér
káposzta torzsáját eltávolítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A metélő
hagymát finomra vágjuk. A
vajat felhevítjük, és megpirítjuk benne az
angolszalonnát. Hozzáadjuk a
hagymakockát és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve megpirítjuk. Hozzáadjuk a répát és a
káposztát és összekeverjük. Az alaplevet összekeverjük a vörösborral és hozzáadjuk a húsos zöldségekkel. Ízesítjük a sűrített
paradicsommal, a
kakukkfűvel,
sóval,
szerecsendióval és 15 percig pároljuk közepes lángon.
A tésztát kifőzzük, és leszűrjük. Tálra szedjük, és meglocsoljuk a raguval, majd megszórjuk metélő
hagymával.
Elkészítési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>