A felmelegített borba szórjuk a zselatint, elkeverjük, majd 3 órára hűtőbe tesszük. A melleket 3-4 percig olajban sütjük, sózzuk, felszeleteljük, majd a borso
A húst felcsíkozzuk, a gombát felaprózzuk, és összekeverjük a zöldségekkel és az újhagymával. A húst 3-4 percig vajon sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozz
A melleket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat 8-8 percig olajban sütjük. A pecsenyelevet összekeverjük a borral, felforraljuk, majd hozzáöntjük a narancsl
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajas keverékben mindkét odalát 2-3 percig sütjük, és félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, majd amik
A húst bepácoljuk, majd befűszerezzük, és megsütjük. Amikor kihűlt felcsíkozzuk. A paprikát, hagymát és a paradicsomot felszeleteljük, az uborkát felkockáz
A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és a hússal együtt tepsibe tesszük. Megfűszerezzük, rálocsoljuk az olajat, majd 40 percig sütjük.
A káposztát
A húst hideg vízben főzni kezdjük. A zöldséget feldaraboljuk, és a húshoz adjuk. Megfűszerezzük, és 60 percig alacsony fokozaton főzzük. Amikor már majdnem
A húst és a májat megsütjük, majd amikor kihűlt, finomra daráljuk.
Felforralunk 3 dl vizet, megfűszerezzük. Belekeverjük a zselatint, majd folytonos keverés m
Ugrás a lap tetejére >>