A struccot érmékre felvágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban előpirítjuk, és előmelegített sütőben 10 percet sütjük őket. Eközben a felkarikázott krumpli
A szárnyasokat megtisztítjuk, és a belsőségeit, libamájat feldaraboljuk. A szalonnát, hagymát vajban megpirítjuk, megfűszerezzük, beleütjük a tojás sárgák
A felkockázott májat és hagymát a szardellával ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felcsíkozott szalonnát, a vajjal és tejszínnel elkevert lisztet és a tojást.
Megtisztítjuk a szárnyasokat, besózzuk, bemajorannázzuk, és köréjük csavarjuk a szalonna szeleteket, végül megsütjük a zsírban.
A felaprózott hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Miután a hús is megpirult sózzuk, a tárkonnyal megszórjuk, és lefedve 30 per
A madarat megmossuk, majd hideg vízben főzni kezdjük. A zöldségeket feldaraboljuk, és beletesszük a levesbe. A hagymát a borssal együtt fűszerzacskóba kötjük
A megtisztított kacsát megfűszerezzük, zsírral bélelt tepsibe rakjuk a feldarabolt zöldségekkel, szalonnával együtt és negyed órán keresztül sütjük. A com
A fácánokat megtisztítjuk, megfűszerezzük, a szalonnával megtűzdeljük, és zsírozott tepsiben megsütjük.
Ugrás a lap tetejére >>