A húst finomra daráljuk. Az aszalt gyümölcsöket felkockázzuk, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Őzgerincformába simítjuk, és 40 perc alatt megsütj
A húst sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsiben vajat forrósítunk, és belerakjuk a combokat. A hagymát felkockázzuk, majd a kelbimbóval együtt a hús mellé rendezz
A kacsák bőrét bevágjuk, olajban 4-5 percig pirítjuk, majd tepsibe tesszük őket. A megmaradt zsiradék nagy részét kiszedjük a serpenyőből, a maradékban pedi
A húst bepácoljuk, majd kés hegyével felnyitjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Töltelék készítése: A tésztát kifőzzük. A káposztát finomra reszeljük, egy serpeny
A felkockázott májat és a zsályát 3 percig olajban pirítjuk, majd még 5 percig állni hagyjuk a kikapcsolt tűzhelyen. Ezután a felét felcsíkozzuk, a maradékho
Az olajat elkeverjük a mézzel, sóval, borssal és a grillfűszerrel, majd ebben a keverékben 3 napig pácoljuk a húst.
Utána 3 evőkanálnyi páclevet felforrósí
A gerincet megtisztítjuk, felszeleteljük, kikloffoljuk kissé, majd két órára tejbe áztatjuk. Ezután szárazra töröljük, sózzuk, majd bepanírozzuk. Forró ola
A kacsát megtisztítjuk, majd alaposan megmossuk. A mellét felvágjuk, és kiszedjük a mellcsontját. Sózzuk, és borsozzuk.
A sertéscombot finomra daráljuk, majd
Ugrás a lap tetejére >>