Rendesen megtisztítjuk a libát, majd kívül-belül megfűszerezzük. A liba szívét, máját, zuzáját ledaráljuk, és a vagdalthoz adjuk. A belsőségekhez keverj
A pulykamellfilét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olívaolajos keveréken kisütjük. Ezután egy kevés olajat átöntünk egy másik serpenyőben, é
A csirkemellfilék felét elfelezzük, kiklopfoljuk, a másik felét ledaráljuk. A darált húshoz keverjük a felaprított petrezselymet, vöröshagymát, a tojást, a
A feldarabolt padlizsánt olajon pirosra sütjük, majd az egészet leturmixoljuk. Hozzákeverjük a vajat, a citromlevet, mustárt, összepréselt fokhagymát, sózzuk,
A halfiléket elnegyedeljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olívaolajban mindkét oldalát elősütjük. Eközben a káposztaleveleket a zöldséglevesben addig főzzük,
Keverjük össze a kétféle rumot, a Grand marnier-t, a gyümölcslevet és a cukorszirupot. A vaníliarudat vágjuk félbe, és kaparjuk ki a magját, majd adjuk mindk
A hagymákat felaprózzuk és az olajon üvegesre pároljuk. Eközben a húst felcsíkozzuk, majd a tárkonnyal együtt a hagymához adjuk. Így néhány percig pároljuk
A vöröshagymát felaprítjuk, majd az olajon és a vajon egy kicsit megpirítjuk. Eközben a gombát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. A hagymához adjuk, sóval
Ugrás a lap tetejére >>