Forrósítsuk fel az olajat, és dinszteljük meg benne a
paprikát. Adjuk hozzá a
fokhagymát, és pirítsuk 1 percig. Tegyük bele a darált húst, és pirítsuk meg ezt is.
Rakjuk hozzá a
paradicsomot, bort, és forraljuk fel. 20 perc alatt sűrítsük be. Keverjük hozzá a szardíniát, petrezselymet, és ízesítsük.
Tésztát főzzük ki
sós
vízben. Szűrjük le, és keverjük össze a
tejszínnel.
Töltelékhez keverjük össze a
joghurtot,
tojásokat,
szerecsendiót, majd ízesítsük. Kenjük meg olajjal a tűzálló tálat, a tészta felét fedjük be a szósz felével. Ismételjük meg még egyszer, tegyük rá a tölteléket, majd szórjuk meg
sajttal. Előmelegített sütőbe süssük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>