» 360 g füstölt tőkehalfilé » 240 g teljes kiőrlésű tészta » 90 g cheddarsajt » 3 tojás » 3/4 csésze csirkehúsleves » 2 főtt tojás » másfél csésze tej » 1 ek. metélőhagyma » őrölt fekete bors » só
A kinyújtott tésztát hullámos szélű piteformába helyezzük, majd 190 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. A csirkehúslevesben 8 percig főzzük a halat, miután elkészült kiszálkázzuk és leszedjük a bőrét. Majd a halhoz adjuk a felkockázott főtt tojást, a reszelt sajtot és az apróra vágott metélőhagymát. Ezután az egészet rátesszük a kisült tésztára. Ráöntjük az egészre a tejjel kikevert tojást, amit sóval, borssal ízesítettünk. Majd mindezt addig sütjük, míg a töltelék át nem sül (kb. 20-30 perc).
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom