A brokkolit rózsákra szedjük, és megmossuk. A mandulát zsiradék nélkül megpirítjuk. A hagymát felkockázzuk. A gorgonzolát darabokra törjük. A tésztát sós vízben kifőzzük, egy másik edényben szintén sós vízben 2-3 percig főzzük a brokkolit. Mindkettőt leszűrjük, és lecsepegtetjük. Az olajat felhevítjük, és üvegesre pároljuk benne a hagymát, hozzáadjuk a tejszínt és felforraljuk. Beletesszük a gorgonzolát és kis lángon felolvasztjuk a sajtot. sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. Belekeverjük a brokkolit és a tésztát. Óvatosan megmelegítjük, a zsázsát és a mandulát a tésztára szórjuk, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom