A húst felkockázzuk, a
hagymát kockára, a fehérrépát karikára vágjuk. A
gombát megpucoljuk, és kisebb darabokra vágjuk. Az olaj felét felhevítjük, és a
gombát 2-3 percig kevergetve pirítjuk. Ezután félretesszük. A maradék olajat felhevítjük és a húst megpirítjuk.
sózzuk,
borsozzuk és hozzáadjuk a
hagymát és a fehérrépát. Még 3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet és az alaplevet. Lefedve 45 percig pároljuk. A tésztát
sós
vízben kifőzzük, a raguról levesszük a fedőt, és kissé lepároljuk, majd megszórjuk
liszttel és kevergetve hozzáadjuk a
tejszínt. Hozzáadjuk a
gombát és a zöldbor
sót és kevergetve 5 percig főzzük. Citromlével és
worcesterszósszal ízesítjük. A tésztát leszűrjük, leöblítjük, és a raguval tálaljuk, majd megszórjuk
petrezselyemmel.
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>