» 750 g marhasteak » 350 g vékony, kínai tojásos metélt » 70 g durvára vágott, sótlan, pirított mogyoró » 60 g vékonyra szeletelt, zsenge, ázsiai zöldsaláta » 4 vékony szeletekre vágott mogyoróhagyma » 2 kimagozott, vékonyra szeletelt thai csilipaprika » 2 evőkanál kecap manis » 2 evőkanál finomcukor » 2 teáskanál frissen facsart lime-lé » 1 evőkanál mogyoróolaj » só és frissen őrölt fekete bors » lime-gerezdek a tálaláshoz
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le, tegyük félre. Melegítsük fel a grillserpenyőt. Sózzuk, borsozzuk a marhahúst és oldalanként süssük, amíg kérget kap. Rózsaszínűnek kell maradnia. Amikor kész takarjuk le alufóliával és tegyük félre. Keverjük össze a kecap manist, a limelevet, a cukrot és az olajat. A keveréket öntsük a tésztára és rázzuk alaposan össze. A húst vágjuk vékony szeletekre, és keverjük össze a hagymával, a csilivel, a zöldsalátával és a mogyoró felével, majd adjuk a tésztához. Alaposan forgassuk össze, majd tegyük tányérokra, szórjuk meg a maradék mogyoróval és a lime-gerezdekkel.
Elkészítési idő 23 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom