Forrósítsuk fel az olajat,
hagymát és a
zellert dinszteljük meg, majd a
fokhagymát is. Keverjük hozzá a
paradicsomot, pürét, bort, és a cukrot. Ízesítsük, majd főzzük 10 percig.
Fakanállal nyomkodjuk szét a darált húst, tegyük hozzá a morzsát, fűszereket,
fokhagymát. Keverjük hozzá a
sajtot,
tejet, és pépesítsük össze. Formáljunk 10-12 gombócot. Forrósítsunk fel olajat, majd süssük meg benne a fasírtokat.
Öntsük rá a
paradicsomszószt, fedjük le, és főzzük 30 percig. Főzzük meg a tésztát, tegyük előmelegített tálba, majd forgassuk köze a
vajdarabokat, rakjuk a te
tejére a fasírtokat, és öntsük rá a
paradicsomszószt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>