A pulykamellet úgy vágom el,hogy egy szép nagy szeletet kapjak.Kipotyolom kissé,
sózom,bor
sózom.Ezután elkészitem a tölteléket.A kecske
sajtot villával összetöröm,hozzáadok egy egész
tojást,apróra vágott
petrezselyemzöldet,ezzelmegkenem a pulykamellet,majd erre kis karikákra vágva ráteszem egyenletesen a cérnakolbászt..Feltekerem,fogpiszkálóval összetűzöm,majd alufóliába csomagolva egy tepsibe helyezem és egy órára a sütőbe teszem.Ezalatt elkészitem a
gombaszószt.A
hagymát apróra vágom és kis olajon üvegesre piritom,majd beleteszem a felszeletelt
gombát,kis piros
paprikát,
sót,
borst,meg apróra vágott
petrezselyemöldet.Amikor a
gomba kész,teszek bele egy kanál
lisztet és a
tejfölt,készre főzöm.15 perccel a pulyka elkészülése előtt szétnyitomrajta a fóliát,hogy a te
teje kissé megpiruljon.Párolt rizzsel ,a
gombaszósszal leöntve tálalom.Jó étvágyat.
Szerző:
ERIKA Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>