A csirkecombokat kicsontozzuk. A csirkehúst meg
sózzuk, és meg
borsozzuk. A töltelékhez a nyers, felveretlen
tojást összekeverjük a reszelt
sajttal, a zöldbor
sóval, a tisztított és nagyon apróra vágott
gombával, majd hozzáadjuk a karikára vágott
hagymát. Meg
sózzuk, és meg
borsozzuk, ezután belekeverjük a finomra metélt
hagymazöldet és a zsemlemorzsát. A tölteléket rákenjük a csirkecomb belső oldalára, a csont helyére, és eredeti formájára összehajtjuk. Hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük. A megtöltött combokat szorosan egymás mellé, kis tepsibe helyezzük. A te
tejét meg
sózzuk. Alufóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>