Szórjuk meg a padlizsánt sóval és 1 órát hagyjuk állni, majd vágjuk fel kis kockákra. Az olajat forrósítsuk fel, süssük meg a padlizsánt több részletben,
A tésztát sós vízben pároljuk ropogósra, majd mossuk át és jól szűrjük le.
A paprikákat tegyük néhány percre előmelegített sütőbe, majd egy zacskóba,
Főzzük ki a tésztát sós vízben 3-4 perc alatt, szűrjük le, öblítsük le, csöpögtessük le és szárítsuk meg konyharuhán. Tegyük bele egy salátástálba,
A póréhagymát tisztítsuk meg, és karikázzuk fel. Olívaolajon pároljuk puhára. Sós vízben főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le. A szalonnát süssük meg
A sajtot és a paradicsomot kis kockákra vágjuk, majd összeforgatjuk a tésztával, sóval, bazsalikommal és fokhagymával. Meghintjuk olajjal.
Hidegen tálaljuk.
A tésztát sós vízben pároljuk ropogósra, majd mossuk át és jól szűrjük le.
Reszeljünk egy kis citromhéjat és dolgozzuk össze a kifacsart citrom levével,
A lisztből, a tojásból, a vajjal, a tojássárgájával és sóval sima tésztát gyúrunk, majd becsomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. A juhsajtot villával
A szezámmagot szárazon megpirítjuk, és félretesszük.
A zöldségeket feldaraboljuk, majd forró olívaolajon jól megpirítjuk. Beleforgatjuk a tésztát, szezám
Ugrás a lap tetejére >>