Főzd ki enyhén sós, bő vízben a tésztát. Öblítsd le, az olívaolajjal keverd el és hagyd hűlni. Kockázd fel a kicsumázott zöldpaprikát és a feldarabolt la
A metéltet forrástól számítva 10 percig főzzük. A bazsalikomot finomra vágjuk, de 4 levelet félrerakunk a díszítéshez. A vinaigrette-öntethez összekeverjük
A tésztát sós vízben 3 perc alatt pároljuk ropogósra, öblítsük át és jól szűrjük le.
A tojásokat főzzük keményre, a brokkolit pedig szedjük darabokra
A citromlevet elkeverjük az olajjal és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. A húst vékony szeletekre vágjuk, és a metéltel egy
A lencsét leöblítjük. Felforraljuk a húslevest, és a lencsét 10 percig főzzük benne. A tésztát sós vízben kifőzzük. A hagymát finomra vágjuk, a céklát
Bő, forró vízben főzzük meg a rizstésztát. Szűrjük le és tegyük félre. Keverjük össze a szezámolajat, a mirint, a barna cukrot 2 evőkanál mogyoróolajjal
A spagettit főzzük meg sós vízben, majd öblítsük le.
Mártás: a majonézt keverjük el a kefirrel, a zúzott fokhagymával, és az apróra vágott petrezselyemm
A tésztát főzzük ki enyhén sós vízben 3-4 perc alatt, szűrjük le, majd öblítsük le, csepegtessük le és szárítsuk meg konyharuhán. Tegyük egy tálba 2 ev
Ugrás a lap tetejére >>