A tésztát
sós
vízben kifőzzük. A répát megpucoljuk, hosszában vékony szeletekre, és 2 cm-es rombuszokra vágjuk. A
vajat felhevítjük, a répát 3 percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a zöldbor
sót, és felöntjük a zöldséglével. 5 percig főzzük fedő alatt.
sózzuk,
borsozzuk, és
citromlével ízesítjük. A tésztát leszűrjük, és kihűtjük.
Öntet:
Összekeverjük az
ecetet, a
sót, és a
borsot. Kevergetés mellett hozzáadjuk az
olívaolajat. A petrezselymet finomra vágjuk, és az öntethez adjuk. A tésztát összekeverjük a zöldségekkel és az öntettel. A
gorgonzolát kis darabokra vágjuk, és megszórjuk vele a
salátát.
Elkészítési idő: 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>