A meghámozott
sárgarépát, vörös
hagymát, póré
hagymát és
zellert vékony csíkokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a bor
ecetet, az olajat és a szarvas
gombalevet, majd ízlés szerint fűszerezzük. A
tojásokat összekeverjük a zöldségek felével, majd
sózzuk,
borsozzuk. A vékony darabokra vágott veséket
lisztben megforgatjuk és hozzákeverjük a
tojásos zöldségekhez. A felhevített
vajon 20 percig pároljuk a keveréket. A
galambbegysalátát egy tányérra helyezzük és zöldségek másik felét rátesszük. Ezután ráöntjük az öntetet és a húsos keveréket is rátesszük. Metélő
hagymával díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>