A
hagymát vékony szeletekre vágjuk, a zöld
hagymát felaprítjuk, a
fokhagymát összezúzzuk, majd az olajon megpároljuk őket. Rátesszük a felaprított
paradicsomot, és még 5 percig pároljuk. Belekeverjük a
paprikát,
szójaszószt, és
szezámmagot, majd a levessel felengedjük, és megfőzzük. A végén belefőzzük a tésztát.
Húsgombóc készítése: a húst összedolgozzuk a
sóval és a fűszerekkel, majd gombócokat készítünk. Beleforgatjuk a
lisztbe, majd a felvert egész
tojásba, és olajon megsütjük.
A
tojásfehérjét a
vízzel habbá verjük, majd a maradék olajon megsütjük, és vékony csíkokra vágjuk.
A gombócokat beletesszük a levesbe, majd a
tojáshabcsíkokkal megszórva tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>