Egy serpenyőben kis olajon pirítsuk meg az apróra vágott
hagymát, a darált húst, fűszerezzük
sóval-
borssal. Adjunk hozzá annyi vizet,hogy ellepje a húst, és pároljuk lefedve. Főzzünk besamelmártást egy edényben a
vajból, a
lisztből és a
tejből. Adjunk hozzá
sót,
borsot és
szerecsendiót. Mikor már puha a hús, akkor levehetjük a fedőt. Süssük le, majd adjunk hozzá a besamelből, az a lényeg, hogy sűrű mártás legyen. A húsos mártással töltsük meg a palacsintákat. Tekerjük fel őket, és tegyük mindet egy ki
zsírozott tálba. Szórjuk meg
sajttal, és tegyük meleg sütőbe pár percre. Süssük meg a palacsintákat. 50 perc alatt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>