A húst 8 részre fölszeleteljük, szalonnába csavarjuk, összekötjük, megfűszerezzük őket, és megpirítjuk az olajon. Az olvasztott vajat, húslevest, bort, kony
A rizst enyhén sós vízben megfőzzük. Az algalapot serpenyőben kissé megpirítjuk, majd munkalapra terítjük és félbevágjuk. A fél lapokból 3 cm-t levágunk,
A lisztet, tojást, kevés vizet, sót sűrű palacsinta tésztává dolgozzuk. A halat, rákot feldaraboljuk, a tésztába mártjuk, és megsütjük az olajon. A répát
A gyömbért megtisztítjuk, meghámozzuk, és egy reszelő segítségével lereszeljük. A zöldségléhez öntjük a szójaszószt, a narancslevet, az olajat, beletessz
Egy edényben főzzük meg a rizst, majd lefedve hagyjuk kicsit állni. Egy tálban keverjük el az ecet, a cukrot és a sót, majd ezt öntsük rá a rizsre, és hagyjuk
A tintahalat felkarikázzuk, megfűszerezzük, és megsütjük az olajon, utánna hozzáadjuk a felszeletelt zellert, hagymát, aprított fokhagymát, csilit, koriandert.
Egy edényben főzzük meg a rizst, majd lefedve hagyjuk kicsit állni. Egy tálban keverjük el az ecet, a cukrot és a sót, majd ezt öntsük rá a rizsre, és hagyjuk
A csirkét kifilézzük, (ügyeljünk arra, hogy a bőre egyben maradjon), kívül-belül megfűszerezzük, és megtöltjük a következő töltelékkel:
a hagymát megp
Ugrás a lap tetejére >>