A tofut és az újhagymát megtisztítjuk és felvágjuk.
A vizet felfőzzük, közben pedig beletesszük a tengeri algát, majd hozzádolgozzuk a miszót és a mirint v
A hagymát megpirítjuk az olajon, majd a felcsíkozott csirkemellet is, hozzáadjuk a szóját, lefedjük, és megpároljuk. Ha a hús levet engedettt, hozzáöntjük a
Egy liter vizet felforralunk, beletesszük a leveskockát, húst, fűszereket. Ha a hús megpuhult, a csontot eltávolítjuk, és a hús a levesbe hagyjuk, beleöntjük a
A kockára vágott fokhagymát pirítsuk meg olajban, nem kell nagyon, csak h. az íze kijöjjön, adjuk hozzá a felkockázott vörös hagymát, és pirítsuk üvegesre.
A hagymát felaprítjuk, majd a gomba kivételével összekeverjük a többi hozzávalóval. Felforraljuk, majd a meghámozott gombára öntjük. Egy napig állni hagyjuk
A szójapasztát, cukrot, őálinkát összekeverjük, és belehelyezzük a vékonyra szeletelt húst, majd napokig pároljuk a hűtőben, végül roston megsütjük, és
A kacsát feldaraboljuk, és a legtöbb zsírt leszedjük róla. A szójaszószból, sherryből és a fűszerekből páclevet készítünk, majd a húst 4-8 órát állni
A parajt alaposan megmossuk, majd 3 percig főzzük. Leszűrjük, és ha kihűlt, elkeverjük a többi hozzávalóval, és tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>