Fogjunk egy tálat és tegyünk bele minden hozzávalót. Gyúrjuk jól össze, majd szaggassunk belőle galuskákat. Forró olajban süssük ki. Kitűnő desszert, illet
Malachúst feltesszük főni babérlevéllel, egész borssal, citromlével és sóval. Ha a hús puha, akkor a lisztből és zsírból rántást készítünk, megszórjuk
Vajból és lisztből rántást készítünk, felöntjük a csontlevessel, hozzáadjuk a csíkokra vágott ecetes paprikát, majd felfőzzük.
A karajt felszeletelés után sóval, borssal, kakukkfűvel és korianderrel fűszerezzük, ezután kiklopfoljuk. Forrosítsunk olajat egy serpenyőben, pirítsuk meg a f
Girice igen apró szardínia. Nem kell kibelezni, csak sóval, pirospaprikával elkevert lisztbe mártjuk, és olajban ropogósra sütjük. Citromszeletekkel tálaljuk.
Az olívaolajat serpenyőben forrósítsuk fel, pirítsuk meg rajta a rizst, ízesítsük sóval, borssal, majd adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, petrezselymet é
Tojássárgákat 3 kanál hideg levessel elkeverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a tejföllel elkevert lisztet, és az egészet a hideg levesbe keverjük. Egyszer f
Vajból és lisztből rántást készítünk, és felengedjük annyi levessel, hogy az állaga krémszerű legyen. Hozzáadjuk a tojássárgákkal elkevert tejszínt, fű
Ugrás a lap tetejére >>