Gesztenyét hájastól 15 percig főzzük, majd hideg vízbe tesszük, meghámozzuk és a levesbe téve a vaj és a cukor hozzáadásával puhára főzzük. 10 szemet fé
Felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, zsírjában átsütjük az összevágott húst, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sárgarépát, fokhagymát, meglocsoljuk bor
Minél több halból főzzük, annál ízletesebb. Összedarabolt halat puhára főzzük, hozzáadjuk a paradicsomot, apróra vágott fokhagymát, borsot, babérlevelet,
Fogjunk egy edényt, és tegyünk bele 1,5 liter vizet és a füstölt húst. Főzzük, míg a hús szinte teljesen meg nem puhul, majd adjuk hozzá a felszeletelt zöldb
Halat kívül-belül megsózzuk, és a hasüregébe babérlevelet teszünk. Nyársra húzzuk, faparázson sütjük, olajjal kenegetjük, és citromlével locsoljuk. Petre
Osztrigát és a kagyló kifejtjük, citrommal ízesített fél pohár vízben pár percig főzzük. Lisztből és olajból rántást készítünk, felengedjük a halleve
Paprikát a sütőben megsütjük, bőrüket lehúzzuk, de a paprikát egészben hagyjuk. Lelocsoljuk olajjal, ecettel, ízesítjük, és hozzáadjuk a finomra vágott fo
Szeletelt halat megsózzuk, lisztbe mártjuk, és vajban mindkét oldalát megsütjük. Megmaradt zsiradékba beletesszük a hagymát, szeletelt paradicsomot, felkarikáz
Ugrás a lap tetejére >>