Pucoljuk meg a
hagymát, és vágjuk apró kockákra. Tegyük a
hagymát egy serpenyőbe a darálthússal, az olajjal, és a zúzott
fokhagymával. Sóval,
borssal ízesítjük, és alaposan összekeverjük. Pároljuk 15 percig, majd adjuk hozzá a
paradicsompürét és a
szerecsendiót. Keverjük össze, és főzzük tovább 20 percig. A
padlizsánt pucoljuk meg és vágjuk 1,5 cm-es karikákra. Sózzuk be a szeleteket és forgassuk meg
lisztben, majd süssük is ki olajban. A masszánkat felzzük meg, és az első felét együk egy tűzáló tálba elsimítva, tegyük rá a kisütött
padlizsán szeleteket, majd jöhet rá a maradék massza. Végül szórjuk meg a reszelt
sajttal a te
tejét, és süssük még 30 percig. 75 perc alatt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>