» 2 dl fehér mártás » 10 lap zselatin » 5 dkg aszpik » 1 dl tejszín » 0,5 dkg só » 5 dkg champignon gomba
Felszeleteljük a gombát és addig főzzük, ameddig a leve el nem fől. Ezután beleöntjük a fehér mártásba és 10 percig összefőzzük. Hozzáadjuk a zselatin lapokat és pár percig főzzük, miközben habverővel keverjük. Ha zsírosnak találnánk, itassuk le papírszalvétával. Végül szűrjük le a mártást és hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a tejszínt és az aszpikot.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom