» 875 g friss bioeper » 75 ml narancslé » 75 ml fehérszőlő-lé » 75 g méz » 2 ek. kukoricaliszt » 50 ml hideg víz » 1 tk. citromlé » A díszítéshez: » összetört édes keksz vagy mogyorós csók
Az epret megmossuk és botmixerrel alaposan összekeverjük, aztán átszűrjük. Ezután hozzádolgozzuk a narancs- és szőlőlevet és a mézet, majd elkezdjük főzni. A kukoricalisztet külön kikeverjük a vízzel, majd a levesbe öntjük. Ha már megfelelően sűrű hozzáadjuk a citrom levét is. Tálaláskor megszórjuk a keksszel vagy a mogyorós csókkal
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom