Miközben a kenyérszeletek mindkét felét megpirítjuk, a paradicsomot összetörjük egy tálban, és hozzákeverjük a fokhagymát. Ezt kenjük a kenyérre, majd sóz
Egy tálban összekeverjük az ecetet, az olívaolajat, a fokhagymát, a pirospaprikát, majd az egészet ízlés szerint megsózzuk. Ezután a paradicsomot, az uborkát,
Forraljuk fel a gombát a levessel. Másik fazékban forró vízben főzzük 3-4 percig a spárgát. Főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le.
A pestóhoz valókat tu
A petrezselymet összeturmixszoljuk,a többi hozzávalókat egy kicsit megpirítjuk serpenyőben. Forrón üvegekbe tesszük. Felbontás után hűtőben tároljuk.
Szúrjuk nyársra a sajtot és a birsalmasajtot, majd egy szelet kenyérre, fektetve kínáljuk.
A lisztet a fűszerekkel ízesítjük, majd beleforgatjuk a felszeletel májat. Ezután a szeleteket a forró olívaolajban kisütjük, majd tálra tesszük, és fogváj
A konyhakész garnélákat az olívaolajon megpirítjuk, majd felöntjük a sherryvel, sózzuk, borsozzuk. Így még 1-2 percig sütjük, majd a tabasco szósszal kínál
Az olajbogyókat kissé kilapítjuk, hogy felrepedjenek, a koriandert összetörjük, a fokhagymákat pedig összepréseljük. Ezután ehhez a három hozzávalóhoz kever
Ugrás a lap tetejére >>