A szardíniák felesleges részeit eltávolítjuk, majd 4 ek. olívaolajban kb. 10 perc alatt megsütjük, és tálra tesszük őket. Eközben egy lábosban melegíteni k
Első lépésként verjük fel a tojásokat. A padlizsánt tisztítsuk meg és vágjuk fel hosszában, vékony szeletekre. A sajtot is vékony szeletekre vágjuk. Két sz
A padlizsánt felszeleteljük, besózzuk, majd fél óra után leöblítjük. Ezután 4 kanál olívaolajban puhára pároljuk a szeleteket. A maradék olívaolajban a fo
A padlizsán és paradicsomszeleteket egy kanál olívaolajban 5 percig sütjük, majd durvára felszeleteljük, összekeverjük a kakukkfűvel és a sajt felével. Sózz
A paprika és a padlizsán húsát villával megszurkáljuk, majd bekenjük őket kevés olívaolajjal, és 190 C-on háromnegyed órát sütjük. Ezután a padlizsán h
A paprikát és a sót mozsárban összezúzzuk. A mandulát sütőlemezre tesszük, majd 200 C-on kb. 8-10 percig sütjük. Ezután kevés olívaolajat csepegtetünk rá
A fehér kenyeret felszeleteljük, minkét felüket megpirítjuk, majd bedörzsöljük fokhagymával, és kevés olívaolajat csepegtetünk rá. Ezután a paradicsommal i
Fokhagymát, fokhagymanyomón átnyomjuk. Bazsalikom leveleket letépkedjük, a sajtot finomra reszeljük. Paradicsomot, mandulát, bazsalikomleveleket apróra vagdaljuk,
Ugrás a lap tetejére >>