Első lépésként keverjük össze az apróra vágott lazacot, a fél fej apróra vágott hagymát, kapribogyót, a lereszelt kemény tojást, a felszeletelt uborkát, egy kanál citromlevet és a szójaszószt. Locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal és ízlés szerint fűszerezzük meg. 3 órát hagyjuk pácolódni a hűtőben. Az avokádót hámozzuk meg, vegyük ki a magját, majd törjük össze az apróra vágott paradicsommal, fél fej finomra vágott hagymával és 1 kanál citromlével. Végül a tésztakosárkák aljába tegyünk avokádókrémet és tegyük rá a pácolt lazacot. Kaporral díszítve tálaljuk fel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom