» 4 sertésszelet » só » bors » 2 tojás » 4 ek. liszt » 100 g apróra vágott dió és mogyoró vegyesen » 3 ek. növényi olaj
A fólia közt vékonyra klopfolt húsokat sóval és borssal fűszerezzük. A lisztet, a tojásokat, a dió és mogyoró keveréket előkészítjük a panírozáshoz. A húsokat ebben a sorrendben forgatjuk a különböző alapanyagokba. Az olajat felmelegítjük, és megsütjük benne a húsokat.
Elkészítési idő: kb. 20 perc (+sütés)
kb. 362 kcal/1520 kJ/adag
37 g fehérje, 20 g zsír, 6 g szénhidrát
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom