Egy keverőtálba tesszük a darált húst, adunk hozzá egy csipet
borsot, egy kevés
vegetát, és
sót. Ezután apróra vágok egy fej vörös
hagymát és ezt is a húshoz adom akár csak az egyik doboz
sajtkrémet is. Mikor ezzel is megvagyok, a húst alaposan összekeverem a fűszerekkel és a
sajtkrémmel. Ha kész, egy kicsit félre teszem, hogy jól összeérhessenek az ízek. Addig elkészítem a diómártást. Egy száraz serpenyőben pár perc alatt illatosra pirítom a diót, egy kevés olajat öntök a serpenyőbe, majd egy kanálnyi
lisztet, és mikor simára kevertem kb. 1 -1,5 dl
tejet öntök rá. Ezzel el is készült a mártás alapja. Lehúzom a serpenyőt a tűzről, és belekanalazom a másik doboz
sajtkrémet. Gyors mozdulatokkal összekeverem, és hogy a mártás is ízesebb legyen, teszek hozzá egy csipet
borsot,
sót és egy teáskanálnyi
mustárt. Serpenyőben, olajon kisütöm a csevapcsicsát és tálalom az ebédet.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>