A húst vágjuk kockákra. A
hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a
fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirítsuk meg pár perc alatt. Adjuk hozzá a
hagymát, a
fokhagymát és a répát. Sózzuk meg, keverjük össze, és 5 percig még pirítsuk. Szórjuk meg a
liszttel, és keverjük össze. Öntsük bele a bort, és annyi vizet, hogy ellepje. Tegyük bele a zöldfűszer-csokrot. Forraljuk fel, adjuk hozzá a
konyakot, majd fedjük le, és közepes lángon főzzük 2 órát. Adjuk hozzá a sült
szalonnát, öntsük le a
zsírját, és tegyük bele a szeletelt
gombát. Pirítsuk még 5 percig. Főtt
burgonyával tálaljuk.
Előkészület: 30 perc, főzési idő: 2 óra.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>