» A fűszeres krémhez: » 1 ek. magos mustár » 1 ek. olívaolaj » 1 ek. frissen őrölt fekete bors » 2 tk. Worcester-szósz » 1 tk. durva szemű tengeri só » 1 db marhapecsenye, 3 cm vastagon » Mártás: » 1 érett avokádó, felezve, kimagozva » 1 db salátauborka, kimagozva » 4 ek. tejföl » 1 lime leve » 1 kis fokhagymagerezd meghámozva » fél tk. Worcester-szósz » fél tk. tabasco » fél tk. durva szemű tengeri só » 1/4 tk. frissen őrölt fekete bors
Keverjük simára a krém hozzávalóit, majd kenjük be vele a húst, és pihentessük 20-30 percig.
Az avokádót kanalazzuk ki a héjából, és mártás többi hozzávalójával keverjük össze robotgépben.
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Zárt sütőben süssük meg a húst 10-15 percig, majd fordítsuk meg, és süssük még 20 percig.
Vegyük le a grillről, és pihentessük 10 percig. Vágjuk szeletekre, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 65 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom