Tisztítsuk meg a borjúhúst, majd vágjunk belőle érme-szeleteket. Veregessük ki őket, majd
sózzuk-
borsozzuk meg és tegyük félre. Tisztítsuk meg az új
hagymát, vágjuk fel 2 cm-es darabokra, pároljuk meg
vajon, karamelizáljuk
cukorral és
sózzuk meg. Tisztítsuk meg a
burgonyát és főzzük meg
sós
vízben, majd törjük meg. Keverjük hozzá a
tejet, a
tejszínt, a
tojást, egy kevés
sót, és
vajon süssünk belőle kis palacsintákat. Tisztítsuk meg a földi
mogyorót, majd főzzük össze a vörösborral. Közben ízesítsük
sóval, őrölt
borssal,
szerecsendióval és
citromlével. A megsütött érméket tegyük a palacsintákra, halmozzuk egyik oldalára a párolt
mogyorót, a másikra pedig a karamelizált új
hagymát.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>