Az almák héját leszedjük, kimagozzuk őket, majd fogunk egy reszelőt, és a sárgarépával együtt egy tálba reszeljük. A reszelék tetejére citromlevet locsolun
A bárányfiléket barnára sütjük olajban, majd hogy melegen tartsuk őket, alufóliába csomagoljuk a szeleteket. Ezután a salátákat megmossok, és egy tálba tess
A gombákat megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk őket. A mogyoróhagymát felkockázzuk, a fokhagymát összepréseljük, és ezeket hozzáadjuk a gombához.
Elkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 10 perc
A salátaöntet hozzávalóit jól keverjük össze. Addig keverjük, míg a cukor el nem olvad. Tegyü
Előkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő: 10 perc
A csirkét egy nyeles edénybe tegyük bele annyi vízzel öntsük fel,hogy ellepje. Forralás után
A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd kockákra vágjuk őket. Az újhagymát felszeleteljük, a paradicsomot felkockázzuk, a mentaleveleket feldaraboljuk, majd ezeket
Előkészítési idő:25 perc
Teljes elkészítési idő: 45 perc
Egy edényt töltsünk fel vízzel, tegyük bele a hagymát, a babérlevelet, a víz lepje el és forr
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:10 perc
1. A grépfrútok mindkét végét vágjuk le, hámozzuk meg, távolítsuk el a bőr alatti fehér rét
Ugrás a lap tetejére >>