A felvert tojásokat, tejszínt, sót, feldarabolt sonkát összekeverjük, és lepénynek megsütjük.
Sonkát kockázzuk. Keverjük össze a tojást az ásványvízzel, sóval, borssal, szerecsendióval, sonkával és a fűszerekkel. Melegítsünk vajat, majd süssük meg
A tojásokat verjük fel, majd dolgozzuk hozzá a tejet és a lisztet. Fűszerezzük sóval és borssal. Ezt e keveréket süssük meg a vaj felén, hogy mindkét oldala
A tejet és a sonkát mély tányérba tesszük, és hagyjuk ázni. Zsírral kikenünk 4 tűzálló tálat, mindegyikbe teszünk egy sonkát, és beleütünk 2 tojást. A
A spárgát enyhén cukrozott, sózott vízben puhára főzzük majd leszűrve szitán leszárítjuk. Közben a tejszínt és a tojásokat elkeverjük és enyhén megsóz
A zsír felén megpirítjuk a spárgát, és megfűszerezzük. Elkészítjük a habart tojást, és ráöntjük a spárgát.
Vágjuk le a spárga fejeket, vágjuk apróra a vöröshagymát, keverjük össze őket, majd serpenyőben egy kevés olívaolajon pirítsuk aranyszínűre.
Verjük fel
A spárgákat megfőzzük, felkarikázzuk, végeit félrerakjuk. Egy tálban felverjük a tojásokat, belekeverjük a reszelt sajtot, a felaprított mentát, a spárgát,
Ugrás a lap tetejére >>