Egy lábosba tesszük a
zselatint, elkeverjük az
almaborral,
sózzuk, cukrozzuk, majd melegíteni kezdjük. Az egyharmadát egy kifóliázott hosszúkás formába töltjük, és a hűtőbe tesszük. Ezután a kecske
sajtot összekeverjük a juh
sajttal, az összepréselt
fokhagymával, a
bazsalikommal és a
borssal, majd az egészet az első réteg
zselatinra kenjük. Erre kerül a megmaradt
zselatin fele, majd az egészet hűtőbe rakjuk. Amíg ez megszilárdul, elkeverjük a camambert, a juh
sajtot, a
szerecsendiót és a
borsot, majd ezt is a formába tesszük. Újabb réteg
zselatin, majd a megmaradt kék
sajtot, a krém
sajtot és a
vajat keverjük össze, és ezzel vonjuk be az egészet. Befóliázzuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>