Tésztát gyúrunk a lisztből, a krémtúróból és a sós-borsos vajból. 10 percre hűtőbe tesszük. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. Az olajat felforr
A tésztát lobogó vízben 30 percig főzzük. A húst vékony csíkokra vágjuk, étkezési keményítővel bedörzsöljük, és sherryvel meglocsoljuk. A fokhagymát,
A lisztet összegyúrjuk a sós vízzel, és kis cipókat formálunk belőle, majd kinyújtjuk. A sült húst csíkokra vágjuk, a zöldségeket feldaraboljuk, vízben me
A deszkára fektessünk egy réteslapot, kenjük meg olvasztott vajjal, erre tegyünk egy másik réteslapot is, és ezt is kenjük meg. A közepére tegyünk 7 koktélpa
A deszkára fektessünk egy réteslapot, kenjük meg olvasztott vajjal, erre tegyünk egy másik réteslapot is, és ezt is kenjük meg. A közepére tegyünk 7 koktélpa
A deszkára fektessünk egy réteslapot, kenjük meg olvasztott vajjal, erre tegyünk egy másik réteslapot is, és ezt is kenjük meg. A közepére tegyünk 7 koktélpa
A deszkára fektessünk egy réteslapot, kenjük meg olvasztott vajjal, erre tegyünk egy másik réteslapot is, és ezt is kenjük meg. A közepére tegyünk 7 koktélpa
A deszkára fektessünk egy réteslapot, kenjük meg olvasztott vajjal, erre tegyünk egy másik réteslapot is, és ezt is kenjük meg. A közepére tegyünk 7 koktélpa
Ugrás a lap tetejére >>