Tésztát gyúrunk a
lisztből, a krémtúróból és a
sós-
borsos
vajból. 10 percre hűtőbe tesszük. A
hagymát és a
fokhagymát finomra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a kétféle
hagymát, majd hozzáadjuk a fenyőmagot.
A húst kis darabokra vágjuk, és beleforgatjuk a
hagymás keverékbe. Beleszórjuk a mazsolát, és a
zöldfűszereket, és 5 percig pihentetjük.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tésztát kinyújtjuk, és 9x13-as darabokat vágunk belőle.
A formákba beletöltjük a húsos keveréket, széleit felhajtjuk, és az egészet felgöngyöljük. A te
tejüket
tojássárgájával megkenjük, és 18 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: 50 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>