A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. Az olajat felforrósítjuk, és a pórét 5 percig dinszteljük. Felöntjük a levessel, és 10-15 percig
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A póréhagymát karikázzuk fel, a bacont csíkozzuk fel, majd forrósítsuk meg egy olaj nélküli serpenyőben. Tegyük bele a p
Egy tálban keverjük össze a citrom levet, a citromhéjat, a majonézt, a fokhagymát és a petrezselymet, majd tegyük a keveréket hűtőszekrénybe egy időre. A sp
Egy tálban keverjük össze a citrom levet, a citromhéjat, a majonézt és a harissát, majd tegyük a keveréket hűtőszekrénybe egy időre. A spárgákat tekerjük
Egy tálban keverjük össze a citrom levet, a citromhéjat, a majonézt, a kapribogyót és a metélőhagymát, majd tegyük a keveréket hűtőszekrénybe egy időre. A
Egy tálban keverjük össze a lime levét és héját, a majonézt és a koriandert, majd tegyük a keveréket hűtőszekrénybe egy időre. A spárgákat tekerjük bele
Rakjuk a kekszet egy műanyagzacskóba és azt jól zárjuk össze. Törjük össze egy sodrófa segítségével. Rakjunk félre két evőkanálnyit a keksztörmelékből
Először vajban pirítjuk a rizst, majd felöntjük vízzel. Addig főzzük, amíg majdnem elforrja a levét, ezután hozzáadjuk a sajtot, tojás sárgákat, a masszát
Ugrás a lap tetejére >>