A
zselatin 10 percre hideg
vízbe áztatjuk. A
pisztrángot kis darabokra vágjuk, és a
tejszín felével robotgépben pépesítjük. Átpasszírozzuk, és belekeverjük a maradék
tejszínt.
A
zöldfűszereket megmossuk, apróra vágjuk. Kevés
kaport félreteszünk. A maradékot a zöld
borssal a halas masszába keverjük. Sózzuk,
borsozzuk és
citromlével ízesítjük. A
zselatint kinyomkodjuk, kis lángon feloldjuk, egy kevés masszával elkeverjük, majd beleforgatjuk a többi masszába.
Egy kis formát kibélelünk egy folpackdarabbal, majd beletesszük a masszát, betakarjuk a fóliával és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Kiborítjuk a formából, felszeleteljük, és négyfelé vágott kenyereken elosztjuk.
kaporral és kaviárral díszítjük.
Elkészítési idő: 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>