A hagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, és rátesszük a felkockázott húst. Megpirítjuk, majd felengedjük egy kevés víz
Hagymát apróra vágjuk, zsírt teszünk a bográcsba és megdinszteljük rajta, majd megszórjuk pirospaprikával. Beleöntjük a borsót, összekeverjük a paprikás h
Rostélyost vékony csíkokra vágjuk, sóval és borssal megszórjuk és 20 percig állni hagyjuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, majoránnát, bazsalikomot, valamint a
Húst felkockázzuk, hagymát és a szalonnát felaprózzuk. Répát karikára vágjuk. Bográcsban ropogósra sütjük a szalonnát, kiszedjük a zsírból, majd ebben m
Busa törzsét szeletekre vágjuk. Fokhagymát pépesre nyomjuk, kaprot és petrezselymet apróra vágjuk. Halszeleteket megsózzuk és bekenjük a fokhagymával. Egyik c
Babot előző nap beáztatjuk, hagymát finomra vágjuk. Babot megfőzzük babérlevéllel, szemes borssal és sóval ízesített vízben.
Hagymát zsíron megdinsztelj
Csirkét felaprózzuk. Hagymát finomra aprítjuk, répát és zellert karikára, paprikát kockára vágjuk. Tojássárgájákat felverjük és összekeverjük a citroml
Csukát feldaraboljuk, fejet, farkát és a belsőségeket félretesszük. Törzsét feldaraboljuk és beirdaljuk. Vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk. Csuka fejé
Ugrás a lap tetejére >>