Különböző fajta salátákat nagyobb darabokra tépkedjük, majd megmossuk, lecsurgatjuk. Egy nagy salátás tálba tesszük, és nagyobb darabokra vágott hámozott k
A burgonyát apró lyukú reszelőn lereszeljük, a levét kicsavarjuk. Összekeverjük az egész tojásokkal és annyi liszttel, hogy palacsinta sűrűségű legyen. Íz
1/2 kg kukoricadarát beleöntünk 2 liter vízbe amibe belereszelünk 1 citrom héját, 1 tk. sót. Lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett felfőzzük, kb. háro
Keverjük gyorsan össze a hozzávalókat, majd tegyük a hűtőbe 3-4 órára. Ha kivettük, egyengessük bele a tésztát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, öntsü
A bort felforraljuk a cukorral, citrom héjjal, szegfűszeggel, fahéjjal, csipet sóval, majd átszűrve hagyjuk kihűlni. A tejszínt simára keverjük a tojássárgák
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, s jó alaposan megszórjuk mustáros grillpáccal és sóval. Egy órát állni hagyjuk, majd kevés olajon átpirítjuk egy fé
A rizst vízben puhára főzzük, ízesítjük vaníliával, citromhéjjal, sóval, és mézzel, majd hagyjuk kihűlni. A rizs egyik részét az ananászdarabokkal és a
Egy fazékban vizet forralunk, forrás után beletesszük az egész trappista sajtot, majd a fazeket lefedve takaréklángon melegítjük még kb. 15 percig, hogy megpuhu
Ugrás a lap tetejére >>