A
hagymákat vágjuk apróra, a csilit karikázzuk fel. Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a
hagymákat, a
fokhagymát, a csilit és a
paradicsompürét. Fűszerezzük
sóval és
borssal. A
paprikát hosszában vágjuk félbe, magozzuk ki, és csíkozzuk fel. A
paradicsomokat mártsuk forrásban lévő
vízbe, húzzuk le a bőrét, magozzuk ki, és kockázzuk fel. a kukoricát szűrjük le.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki,
vajazzuk ki a sütőformát, és béleljük ki vele a sütőformát. Tegyük bele a húsos tölteléket, simítsuk el, tegyük rá a
paprikát, a
paradicsomot, a kukoricát, és szórjuk meg
petrezselyemzölddel. A
tejszínt keverjük el a
tojássárgákkal, ízesítsük
sóval és
borssal, cayenne-i
borssal, és öntsük a töltelékre. Süssük 45 percig.
Előkészület: 20 perc, sütési idő: 50 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>