Egy tálban verjük habosra a Rama margarint a cukorral, a tojásokkal és a vaníliás cukorral. Keverjük össze a lisztet is a sütőporral, a sóval és a fahéjjal, majd apránként dolgozzuk bele a tojásos masszába. A magvakból és a kandírozott meggyből tegyünk félre 15 dkg-nyit a díszítéshez, a többit keverjük a tésztába a gyümölcsök héjával. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, zsemlemorzsával megszórt kuglófformába. Ezt tegyük előmelegített sütőbe, és süssük kb. 60 percig. Hagyjuk kihűlni, majd melegítsük fel a lekvárt, passzírozzuk át, és kenjük be a 2/3-ával a süteményt. Végül kenjük rá a maradék lekvárral elkevert magvakat is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom