» 5 ek. víz » 3 ek. cukor » 6 ek. méz » 2 tojásfehérje » 250 g lágy krémsajt » 25 g fenyőmag » fél csésze mogyoró » 25 g aszalt vörös áfonya » 150 g apróra vágott kandírozott gyümölcs
Forrósítsuk fel 118 fokra a vizet, a cukrot és a mézet. Vegyük le a tűzről. Verjünk kemény habot a tojásfehérjéből, és forgassuk a szirupba. Tegyük bele a sajtot, a fenyőmagot, az apróra vágott mogyorót, az áfonyát és a kandírozott gyümölcsöt. Töltsük 4 jégkrémformába, és tegyük 4 órára a fagyasztóba.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 5 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom