A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A Rama
margarint verjük habosra a por
cukorral egy tálban. Egy edényben verjük fel a
tojássárgákat, keverjük el a többi hozzávalóval, és főzzük sűrűre. Hagyjuk kihűlni, majd dolgozzuk össze a Rama
margarinos masszával. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>