Egy tálban keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd nyújtsuk ki gyúródeszkán. Daraboljuk fel a tésztát, majd nyomkodjuk bele a kosárkaformáinkba. A töltelék hozzávalóit (kivéve a darált tökmagot) keverjük össze egy tálban, majd osszuk szét a kosárkáinkba a keveréket. Tegyük az egészet előmelegített sütőbe, és közepes tűzön süssük készre. Hagyjuk kihűlni, és a díszítéshez szánt alapanyagokból készítsünk rá
tejszínhabot, a következőképpen:a szelatinport áztassuk meg hideg
vízben és mellegítsük addig, amíg áttetsző nem lesz, majd adjuk hozzá a vaníliás cukrot. Várjunk vele, amíg kihűl, de mielőtt megdermedne, keverjük bele a
tejszínt. Készítsünk belőle kemény habot, és tegyük nyomózsákba. Tetszés szerint díszítsük a kosárkákat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>