A fehér csokit negyed órára mélyhűtőbe tesszük, eközben a ramekin formákat kivajazzuk, porcukorral beszórjuk. A narancsos csokit gőz felett megolvasztjuk, majd
A fehér csokit negyed órára mélyhűtőbe tesszük, eközben a ramekin formákat kivajazzuk, porcukorral beszórjuk. A mentás csokit gőz felett megolvasztjuk, majd b
A megolvasztott csokoládékat összekeverjük a vajjal, a vanília kikapart belsejével, a tejszínnel, majd beleforgatjuk a mandulát, és 1-2 órára hűtőbe tesszük
Egy tálban összekeverjük a diót, a pisztáciát, a cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót, a szegfűszeget, a szegfűborsot és a csokit. A réteslapokat elfelezzük,
A fehércsokit gőz felett megolvasztjuk, majd egyesével belemártjuk az epreket háromnegyedig. Egy sütőpapírra tesszük őket, amíg megköt a csoki, majd felolvasz
A megolvasztott csokoládékat összekeverjük a vajjal, a rummal, a tejszínnel, majd beleforgatjuk a mandulát, és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Ezután golyókat csi
A csokit gőz felett megolvasztjuk. Közben egy lábosban felforraljuk a tejet a tejszínnel és a cukorral. A két keveréket összeöntjük, majd forrásig melegítjük
A hozzávalókat keverjük jól el, és töltsük a masszát kivajazott madeleine-formákba. Süssük 15 percig.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 15 perc.
Ugrás a lap tetejére >>